Puhelinpäivystys
toistaiseksi keskiviikkoisin klo 11-12

Portaikossa cmyk

Hengitän sisään, kehoni on tyyni. Hengitän ulos, hymyilen. Olen läsnä tässä ja nyt. Tämä hetki on ihmeellinen.
-Thich Nhat Hanh

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen hallituksen hyväksymä henkilö, joka suorittaa yhdistykselle sen vuosikokouksessaan määräämän jäsenmaksun. Jäsenmaksu on 20 euroa (1.1.2013 alkaen).

Näin liityt jäseneksi.

Etuja jäsenille

Jäsenet saavat:

• alennuksen syksyn ja kevään joogakursseista
  • jäsenkirjeen 1-2 kertaa vuodessa
  • tiedotteita ajankohtaisista tapahtumista sähköpostitse
  • alennusta useista yhdistyksen järjestämistä kursseista, seminaareista ja tapahtumista
  • alennusta bussikuljetuksesta retkillä, joita yhdistys järjestää Suomen Joogaliiton Joogaopistolle Saarijärvelle tai johonkin muuhun kohteeseen

Helsingin Joogayhdistys ry:n jäsenyys ei oikeuta Suomen Joogaliitto ry:n myöntämiin etuuksiin, vaan Suomen Joogaliittoon liitytään erikseen.

Jäsenrekisteri

Yhteystietojen muutokset voit kirjata suoraan ilmoittautumispalveluun tai voit ilmoittaa ne puhelimitse toimistoon. Jäseneksi ilmoittautuminen rekisteröitymisvaiheessa tai puhelimitse toimistoon. Jäsentietoja ei voi lisätä/poistaa rekisteritiedoista itse.

Ilmoitukset eroamisesta sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kirjeellä Helsingin Joogayhdistys ry, PL 23, 00531 Helsinki.