Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/joogahuone/public_html/templates/ot_corporatetree/index.php on line 167

Kursseille ilmoittautuminen

Puhelinpäivystys
ma-to klo 11-14
044 215 2523

Korttimyynti

Lahjakortit

Jäsenkauppa

Asiakaspalaute

Portaikossa cmyk

 Hengitän sisään, kehoni on tyyni. Hengitän ulos, hymyilen. Olen läsnä tässä ja nyt. Tämä hetki on ihmeellinen.
-Thich Nhat Hanh

joogavideo-kuva

Otamme mielellämme toiveitanne alkeiskurssin ajankohdasta vastaan meilitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Alkeiskurssit Joogahuoneella

Joogahuoneen 4 kerran alkeiskurssi on hyvä ja helppo tapa aloittaa joogaharrastus tai verryttää henkiin vanhat opit. Kurssilla tutustutaan hathajoogan perusteisiin. Tarkempi kuvaus

Huomoittehan, että kurssit ovat tällä hetkellä 2h kerralla, joten kertoja vain 2-3.

 

Tutustumiskurssi Yin-joogaan 21.-22.8. klo: 17.00-19.00, ohjaaja: Sina Varhee

 

Hathajooga alkeiskurssi 19.8. klo: 17.30-19.15 ja 20.8. klo: 18.00-19.45, ohjaaja: Tina Heino

 

 

Maksut ja ilmoittautuminen

Kurssi maksetaan paikan päällä ensimmäisellä tunnilla. Saat 5/6 kerran kortin ja siis lahjaksi kaksi ylimääräistä kertaa, jolla voit osallistua  haluamallesi viikkotunnille alkeiskurssin käytyäsi. HUOM! Yin-joogan kortti sisältää vain 4 kerran alkeskurssin. Alkeiskurssin kortteja voi tilata myös verkkokaupasta.

Varmista paikkasi alkeis- ja alkeisjatkokurssilla ilmoittautumalla tästä.

Jollet jostain syystä pääsekään kurssille, muista perua ilmoittautuminen, koska halukkaita tulijoita on yleensä jonossa.

Mitä mukaan? Joogahuoneella on mattoja ja muita tarvittavia apuvälineitä. Laita päällesi kiristämättömät vaatteet. Tutustu myös harjoitusohjeisiin  ja mitä on jooga.