Puhelinpäivystys
toistaiseksi keskiviikkoisin klo 11-12 
044 215 2523

 

Portaikossa cmyk

 Hengitän sisään, kehoni on tyyni. Hengitän ulos, hymyilen. Olen läsnä tässä ja nyt. Tämä hetki on ihmeellinen.
-Thich Nhat Hanh

 Image

 

 

 

 

sivanandajooga, hathajooga

 

Eija opettaa Sivananda- ja hathajoogaa. Eija on Yoga Alliancen sertifioima Sivananda jooganopettaja (RYT200). Hän on kouluttautunut Intiassa Sivananda opettajaksi sekä Suomessa SJL joogaopettajaksi( peruskoulutus).

Sivananda joogaharjoitus rakentuu dynaamisista klassisista perusasanoista, aurinkotervehdys sarjasta, joiden rinnalla sovelletaan erilaisia vaihtoehtoja: kevyempiä sekä haasteellisempia, jokaisen tarpeet huomioiden. Joogaliikkeet tehdään oman luonnollisen hengityksen rytmissä.

Myös varsinaiset ”Pranayama”/hengitysharjoitukset sisältyvät joogatuntiin, joilla on puhdistava, energisoiva että rauhoittava vaikutus. Välirentoutukset ja loppurentoutus ovat tärkeitä, jossa pysähdytään kuuntelemaan kehon ja mielen tuntemuksia.

Eija ohjaa myös hatha joogaa, jolloin tunnit rakentuu vaihdellen erilaisten teemojen mukaan, mutta päämäärä on aina sama: Tunnilla haetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia keholle ja mielelle.

Eija on kouluttautunut tanssinopettajaksi (Danshögskolan, Tukholma ), sekä Suomessa ammatilliseksi erityisopettajaksi.

Hän on toiminut päätyönään tanssinalalla, ja viimeiset vuodet tanssialan erityisopettajana .

”Kun mieltä, kehoa ja aisteja rasitetaan jatkuvilla ärsykkeillä, ne eivät saa tilaisuutta uudistua. Jos haluat olemuksesi säteilevän terveyttä ja hyvinvointia, sinun on varattava joka päivä vähän aikaa tälle uudistumiselle.” Sri Swami Sivananda

www.sivananda.org

 

 

 

Joogaopetuksessaan Eija pyrkii auttamaan opiskelijaa löytämään omalle keholle sopivan linjauksen sekä antamaan uusia haasteita harjoitukseen.

Katso Eijan sivanandajoogaa...

Image
Salamba sirsasanan valmistelu
Image
Salamba sirsasana tasapaino
Image
Salamba sirsasana eli Päälläseisonta
Image
Salamba sirsasana -muunnelma