Puhelinpäivystys
toistaiseksi keskiviikkoisin klo 11-12 
044 215 2523

 

Portaikossa cmyk

 Hengitän sisään, kehoni on tyyni. Hengitän ulos, hymyilen. Olen läsnä tässä ja nyt. Tämä hetki on ihmeellinen.
-Thich Nhat Hanh

 

Työkyvyn säilyttäminen ja terveenä pysyminen ovat yrityksen työntekijöille sekä yrittäjille kilpailukyvyn ydinasia. TYKY-toiminta tukee osaltaa työssä jaksamista ja työkyvyn säilyttämistä. Tätä kautta se parantaa yrityksen kannattavuutta ja toimintakykyä kestävällä tavalla.

Tarjoamme edullisen TYKY-paketin, joka mahdollistaa TYKY-toiminnan myös pienille yrityksille ja järjestöille.  Pakettiin kuuluu 1,5h joogaharjoitus ja 0,5 tunnin keskusteluosio. Osallistujia voi olla noin 15-20 henkeä. Jos tapahtuma järjestetään Joogahuoneella tai yrityksen omissa tiloissa pääkaupunkiseudulla, on paketin hinta 190eur/kerta. TYKY-päivän sisältöä ja muotoa voidaan tarvittaessa räätälöidä yrityksen toiveiden mukaan.

TYKY-päivän tavoitteena on saada yrityksen työntekijät innostumaan säännöllisestä joogaamisesta.  Kiinnostuneet voidaan ohjata HJY:n viikkotunneille tai on mahdollista  perustaa yritykselle oma yritystunti. Ryhmä voi kokoontua HJY:n tiloissa, jos sopiva vapaa aika löytyy tai yrityksen omissa tiloissa tai ryhmälle voidaan vuokrata tila ulkopuolelta.

Erilainen ja rauhoittava TYKY-päivä kohentaa työmotivaatiota ja luo hyvää yhteishenkeä!

Huom! TyKy-päivä voidaan toteuttaa myös englanninkielisenä.