Äijäjooga torstaisin klo 17 Benkun ohjaamana

Äijäjoogaa torstaisin klo 17 – 18.30   ohjaaja Bengt Holmström

 

Haluatko saada lisää notkeutta, voimaa ja tasapainoa? Fyysistä joogaa rennossa äijäporukassa.
Joogan avulla tulet notkeammaksi ja voimakkaammaksi. Myös tasapainoaisti pysyy paremmassa kunnossa. Äijäjooga sopii kaikille miehille, sekä aloittelijoille että aikaisemmin harrastaneille. Kaikenikäiset äijät ovat tervetulleita. Ei päällä seisontaa tai lootusasennossa istumista. Fyysisten liikkeiden lisäksi myös jonkin verran hengitysharjoituksia ja mielen rauhoittamista. Ei kuitenkaan uskontoa tai mystiikkaa. Jooga antaa harjoittajalleen kokonaisvaltaisesti hyvän olon. Sekä mieli että keho voivat hyvin. Mukaan kiristämättömät vaatteet. Mattoja löytyy Joogahuoneella mutta toki saa käyttää myös omaa.

 

 

Ohjaaja Bengt Holmström

Olen jooganopettaja SJL. Joogaa olen harrastanut 15 v. ja ryhdyin opettamaan joogaa noin 10 v. sitten. Kävin ensin yksityistunneilla opetelemassa joogan ohjausta ja myöhemmin jooganopettajan kurssin Suomen Joogaopistolla. Olen osallistunut joogakursseille muuallakin, sekä Suomessa että Intiassa. Joogin elämään kuuluu jatkuva opiskelu ja seuraava tutkinto on jo työn alla.

Sain joogakipinän Veikko Tarvaisen äijäjoogassa ja olenkin opettanut etupäässä miesryhmiä, äijäjoogaa ja jäbäjoogaa. Mutta myös sekaryhmiä: hathajoogaa, dynaamista joogaa, seniorijoogaa, muistijoogaa, tuolijoogaa. Olen ohjannut suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Opetuksessani lähden siitä, että kaikki vartalot voivat joogata. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva tapa joogata. Tarjoan usein oppilailleni eri vaihtoehtoja samasta asanasta. Minun ohjaukseen kuuluu aina asanat, hengitysharjoitukset ja lyhyt meditaatio. Usein myös luen lyhyitä pätkiä eri joogakirjoista.

Suomen Joogaliitto -logo

Helsingin Joogayhdistys ry
on Suomen Joogaliiton
jäsenyhdistys.

Joogahuone-asanoija
Joogahuone-asanoija

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.