Alkuvuoden uutiskirje: Ihanaa helmikuuta!

      Hyvä Ystävä!

Päivien pidentyessä ja valon lisääntyessä katsomme Joogayhdistyksen hallituksessa valoisin mielin kevätkauteen. Pandemiarajoitusten rauettua Joogahuone (1.2. lähtien) ja Kulkuri (7.2.lähtien) toivottavat joogaajat jälleen tervetulleiksi lähitunneille. Etä-ja hybriditunteja tarjoamme edelleen.

Käy tutustumassa monipuoliseen Joogahuoneen viikko-ohjelmaan. Joogahuoneen tunneille pyydämme tekemään aina varauksen. Näet järjestelmästä ajantasaisen tuntiaikataulun ja saat ilmoituksen, mikäli varattu tunti peruuntuisi esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Kulkurissa pidettäviä tunteja ei varata etukäteen.

Etä- ja hybridituntien ajat näet verkkosivuiltamme.

Joogayhdistyksen vuosijäsenyys kannattaa hankkia pian alkuvuodesta. Maksamalla vuosijäsenmaksun (20 €) Joogakaupassa liityt yhdistyksen vuosijäseneksi ja saat alennuksia viikkotunneista ja kursseista.

Kehitämme varausjärjestelmäämme: järjestelmästä on nyt mahdollista ostaa sarjakortteja ja maksaa kertamaksuja. Uuden maksutavan rinnalla Joogakauppa toimii edelleen samoin yhdistyksen tilille maksaminen. Joogahuoneella on mahdollista tehdä myös kortti-tai käteisostoja.

Aurinkoista kevättalvea! Tavataan Joogahuoneella ja Kulkurissa.

Joogayhdistyksen hallitus

 

Facebook
Link
Website

Suomen Joogaliitto -logo

Helsingin Joogayhdistys ry
on Suomen Joogaliiton
jäsenyhdistys.

Joogahuone-asanoija
Joogahuone-asanoija

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.