Emilia ja Tapani ohjaavat Slowjoogaa Joogahuoneella

Tapani pitää torstain Emilian 4.4. klo 17 -18.30 Slowjooga tunnin
                   Emilia Aarnio

”Joogapolkuni alkoi vuonna 2016, kun osallistuin jooga retriitille Thaimaassa. Rakastuin harjoitukseen heti. Opiskelin paljon joogan kirjallisuutta, filosofiaa ja tein muutoksia elämäntapaani. Valmistuin joogaohjaajaksi vuonna 2023 – opettajani Janne Kontala sai minut vakuuttuneeksi, että joogan kautta voidaan kehon lisäksi hallita ja vahvistaa mieltä.

Mielensairaudet ovat kasvava, maailmanlaajuinen ongelma ja uskon, että jooga voisi olla ratkaisu monelle. Niin oli ainakin minun kohdallani.

Joogatunneillani tulemmekin keskittymään mielen vahvistamiseen kehon kautta. Pyrin kertomaan, miksi teemme asioita tietyllä tavalla, minkä jälkeen voit itse tutustua harjoitukseen omaa kokemustasi kuulostellen. Tule mukaan Slow jooga tunnille oppimaan jotain uutta itsestäsi!”

                     Tapani Sainio 

Innostuin joogasta viitisentoista vuotta sitten, mistä lähtien se on kuulunut tiiviinä osana elämääni. Jooga on tuonut minulle sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia että loputtomia mahdollisuuksia oppia uutta. Tänä talvena suoritin RYT-200H joogaopettajakoulutuksen Samatvan koulutuksessa. Ohjaamani joogatunnit perustuvat perinteisiin asanoihin, joihin yhdistyvät kaikki ne vaikutteet jotka ovat harjoitukseeni vuosien varrella tarttuneet.

Suomen Joogaliitto -logo

Helsingin Joogayhdistys ry
on Suomen Joogaliiton
jäsenyhdistys.

Joogahuone-asanoija
Joogahuone-asanoija

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.