Helmikuun uutiskirje

 

 

Etätunnit ja lähiohjaukset Joogahuoneella

Rakkaat joogaajat!

Olemme todella iloisia siitä, että haluat jatkaa joogaharrastustasi Helsingin joogayhdistyksessä. Sääntöjemme mukaisesti tarkoituksenamme edelleen on joogan, ihmisen fyysiseen ja psyykkiseen tasapainoon ja terveyteen tähtäävän menetelmän tunnetuksi tekeminen. Tällä menetelmällä on näinä vaikeina aikoina varmasti käyttöä ja uskomme sen auttavan meistä monia kestävyyttä koettelevan pandemian läpi. Uskomme, että valo näkyy tunnelin päässä ja sitä kohden menemme, vaikka vauhti ei aina päätä huimaa.

Vaikka joogan anti useimpien mielestä on parhaimmillaan yhdessä harjoitellessa, vallitsevat olosuhteet eivät sitä valitettavasti mahdollista. Tästä syystä suosimme etäosallistumista ja pyrimme rajaamaan lähiopetuksen minimiin. Monelle meistä se on tarkoittanut ja tarkoittaa vieläkin uusien asioiden opettelua, ja sehän on myös hyvää aivovoimistelua. Useimmat ohjaajammekin ovat opetelleet uuden tavan toimia. Toivomme, että mikäli suinkin pystyt järjestämään itsellesi mahdollisuuden etäosallistumiseen, suosit sitä. Näin lähitunneille mahtuvat turvallisesti ne, joilla etäosallistuminen ei ole mahdollista. Lähitunneille on lisäksi varausjärjestelmä, jonka avulla varmistetaan turvallinen osallistujamäärä. Varausjärjestelmään pääset kotisivuillamme.

Kotiharjoittelu vaatii joskus enemmänkin ponnistelua kuin joogasalille lähteminen, eivätkä tietoliikenneyhteydet aina toimi moitteettomasti. Mikäli kohdallasi vaikeuksia on liikaa, olet yhä tervetullut lähiojaukseen Joogahuoneelle. Rastilan asukastila Kulkuri on toistaiseksi suljettuna. Lähiohjauksessa pidämme maskeja salille tullessa, lähtiessä ja pukeutumistiloissa. Ohjaaja pysyttelee turvavälin päässä ohjattavista. Kannattaa myös tuoda oma joogamatto mukana salille, vaikka salilta löytyykin puhdistus- ja desinfiointivälineitä. Muiden huomioiminen pysyttelmällä turvaetäisyyden päässä kuuluu myös salietikettiin tällä hetkellä.

Mikäli tautitilanne tämänhetkisestä edelleen vaikeutuu, joudumme ehkä muuttamaan käytäntöjä. Seuraa siis tiedotusta kotisivuillamme tai facebookissa. Pyrimme lisäämään etätunteja kevään aikana.

Tutustu etä- ja lähitunteihimme: www.joogahuone.fi

Vuoden 2021 jäsenmaksulla 20€ saat alennuksen kaikista viikkotunneistamme sekä erikoiskursseistamme. Jäsenyys on voimassa aina kalenterivuoden ajan.

Voit maksaa 2021 jäsenyyden Joogakauppaan tai yhdistyksen tilille:
Helsingin Joogayhdistys ry IBAN FI77 2400 1800 0354 46
Viesti: Jäsenmaksu 2021 ja oma nimi

Tapaamisiin joogan parissa!

Helsingin Joogayhdistys ry

Facebook
Link
Website
Copyright © Helsingin Joogayhdistys

Our mailing address is:
jooga@joogahuone.fi

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 

This email was sent to epverona@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Helsingin Joogayhdistys · Helsinginkatu 19 · Helsinki 00500 · FinlandEmail Marketing Powered by Mailchimp

Suomen Joogaliitto -logo

Helsingin Joogayhdistys ry
on Suomen Joogaliiton
jäsenyhdistys.

Joogahuone-asanoija
Joogahuone-asanoija

Helsingin Joogayhdistys ry 2020 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin Joogayhdistys ry 2020 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.