Eija Pusila-Verona

Eija Pusila-Verona
Löydettyäni joogan yli parikymmentä vuotta sitten, alkoi matka itseeni.

Tutkimusmatka joogaan alkoi jo 1990 luvun lopulla, joka  on ollut kiintoisa, ja  tuonut myös Intian minulle läheiseksi. Siellä olen vuosittain ammentanut joogatietoutta  eteläisessä paratiisimaisessa Keralassa, mm. viettäen viikkoja jooga ashramissa. Siellä olen myös suorittanut joogaopettajakoulutuksen ja Suomessa Hathajoogaopettaja koulutuksen. Vuosien varrella olen suorittanut lukuisia täydentäviä koulutuksia, mieluisten ja kiinnostavien opettajien opissa ulkomailla että Suomessa.

Pitkä ura tanssin alalla oli rakas ja kehotyöskentely kuului luontaisesti elämääni. Uusi vaihe ammatillisesti alkoi, kun aloitin vuosien työskentelyn erityisryhmien parissa:  Invalidisäätiön Ammatillisessa erityisoppilaitoksessa. Jossa toimin pitkään tanssinalan opettajana,  sekä myöhemmin valmentavan ryhmien opettajana sekä hyvinvoinnin yksilövalmentajana. Tämä kaikki on  osaltaan syventäneet joogaohjaustani.

Olen järjestänyt myös retriittejä Suomessa, Kroatiassa ja Intiassa.

Jos kaipaat hieman dynaamisempaa asanaharjoitusta, joka vapauttaa, parantaa, selkeyttää mielen ja saa jäsenet vetreiksi, niin tämä tunti on sinua varten.  Pidän myös rauhallista  hathajoogaa,  joka sopii aivan kaikille, jotka kaipaa rauhoittumista ja itsensä kohtaamista.

 

Tunneillani pyrin tukemaan sinua löytämään oman tutkimusmatkan itseesi.

Jooga on minulle sieluntiedettä.

Suomen Joogaliitto -logo

Helsingin Joogayhdistys ry
on Suomen Joogaliiton
jäsenyhdistys.

Joogahuone-asanoija
Joogahuone-asanoija

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.