Eira Parppei

Jooga on kokemus, johon liittyy sekä fyysinen, mentaalinen että yhteisöllinen merkitys. Joogan kokonaisvaltaisuus harrastuksena ja elämäntapana on kiehtonut minua alusta alkaen, kun opiskeluaikana aloitin joogapolkuni taivaltamisen.

Nyt seniori-iässä joogakokemuksen jakaminen ohjaustyön kautta tuntuu luonnolliselta jatkeelta pitkäaikaiselle harrastukselle. Keskeiseksi koen kysymyksen, miten opimme yhdessä suunnistamaan joogapolullamme ja elämässämme kohti tyyneyttä ja tasapainoa.

Joogaohjauksessani pyrin tuomaan esille läsnäolon, keskittymisen ja kunkin oman kapasiteetin merkityksen. Keho toimii oman älykkyytensä varassa. Sitä kuunnellen joogan vaikutus vähitellen syvenee ja siirtyy joogamatolta myös arkeen ja jokapäiväiseen elämään.

Olen suorittanut Suomen Joogaopistolla Saarijärvellä vuosina 2014-2015 Jooganopettajan peruskoulutuksen ja sen jatkumona 4 vuoden syventävät opinnot (-> 2020). Opettajapätevyyden olen saanut myös suorittamalla RYT® 200 -joogaopettajatutkinnon Yoga Nordicissa v. 2016-2018.

#lempeä aamujooga

Suomen Joogaliitto -logo

Helsingin Joogayhdistys ry
on Suomen Joogaliiton
jäsenyhdistys.

Joogahuone-asanoija
Joogahuone-asanoija

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.