Liisa Tuffner

Liisa Tuffner
Liisa ohjaa Lujan-lempeää Hatha-Rajajoogaa. Ohjaukseni on tarkkaa, niin että on turvallista tehdä omaa harjoitusta ilman turhaa jännitystä. Oppia kuuntelemaan oman kehon viestejä.

Pyrin huomioimaan terveydelliset haasteet ja ikääntymisen mukanaan tuomat muutokset. Intohimoni on opettaa kehotietoisuutta, ja rentoutumista. Kehon tutkiminen johdattaa harjoittajan hellittämisen syvemmille tasoille. Levollinen kehomme heijastaa tyyntä mieltä.Liisa on ohjannut jooga ryhmiä säännöllisesti vuodesta 2004. Olen Joogaopettaja SJL- valmistuin 2009 ( SJL Joogaopisto, Saarijärvi ) Jatkoin opintoja Eeva Koistisen pienryhmässä ”Joogan tie” Hathajoogasta – Rajajoogaan. Olen laajentanut jooga tietoisuutta jooga retriitti matkoilla ulkomailla; Intia, (Sivananda ashram), Etelä-Ranska (Heidi Staben, Hathajooga), Uusiseelanti (Ashramyoga, Ohui Retreat), Kroatia (Sivananda –  mindfulness).

Nyt saat salaisuuteni: Se on hyvin yksinkertainen: Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeämpiä asioita ei näe silmillä.
Antoine De Saint-Exupery

#seniorijooga #lujan lempeäjooga

Suomen Joogaliitto -logo

Helsingin Joogayhdistys ry
on Suomen Joogaliiton
jäsenyhdistys.

Joogahuone-asanoija
Joogahuone-asanoija

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.