Sina Varhee

Sina Varhee
Tanssijan koulutuksen tausta johdatti Sinan joogan äärelle, hän on joogannut yli 30 vuotta ja opettanutkin jo lähes 20 vuotta.

Valmistuttuaan joogan opettajaksi (SJL®) Sina alkoi intensiivisesti tutkia eri joogasuuntauksia. Intohimoisena matkustelijana hän on myös maailmalla kohdannut monia arvostettuja opettajia, myös Suomessa jotka ovat vaikuttaneet Sinan joogan opiskeluun ja tapaan opettaa joogaa, dynaamiset joogat ovat aina vetäneet puoleensa, Iyengarjooga on opettanut eniten ymmärrystä asanatyöskentelystä – oikea tapa tehdä asanaa mikä vähitellen johtaa kokonaisvaltaiseen kokemiseen myös mielen tasolla.

Nyt opiskelun kohteena on Klassinen hathajooga, jolla on suora perimälinja intialaisen modernin joogan ’isään’ Krishnamanharyaan. Sina valmistui v. 2013 Yin-joogan opettajaksi. Kaikki Sinan tunnit ovat dynaamisia ja lempeästi haastavia, sopivat säännöllisesti joogaa harjoittaville.

Joogan tutkimisen ja opettamisen lisäksi Sina kirjoittaa säännöllisesti artikkeleita joogalehtiin, pitää luentoja ja erikoiskursseja Joogaopistolla Saarijärvellä ja Joogahuoneella Helsingissä ja toimii myös Suomen Joogaliiton hallituksen jäsenenä sekä kouluttajana.

#yin-jooga

Suomen Joogaliitto -logo

Helsingin Joogayhdistys ry
on Suomen Joogaliiton
jäsenyhdistys.

Joogahuone-asanoija
Joogahuone-asanoija

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.