Vea Vainio

Vea Vainio
Olen Helsingissä asuva joogaopettaja, tanssitaiteilija ja toimintaterapeutti.

Joogan harjoittaminen on avannut silmäni näkemään elämän aivan uudessa valossa: voin aktiivisesti ja positiivisesti vaikuttaa kehoni, mieleni ja sieluni hyvinvointiin. Olen oppinut monia käytännönläheisiä työkaluja, joita harjoittamalla voin tuntea itsessäni kokonaisvaltaisen vapauden, ilon ja keveyden kiireisen elämäntyylimme keskellä. Jooga on minulle matka, joka avaa näkemään elämän kauniit lahjat kiitollisuudella.

Vuosien varrella jooga ”tuli ja ”meni”. Vuonna 2017 tunsin kutsun syventää joogaharjoitustani. Kuin kauniina vastauksena tähän toiveeseen löysin Purna Yoga Helsingin ja valmistui joogaohjaajaksi (2018).

Olen myös tanssija, toimintaterapeutti ja sovelletun erityisryhmille suunnatun joogan ohjaaja. Joogan lisäksi tanssi ja luova liike ovat minulle kanavia ilmaista itseäni ja tuntea olevani yhteydessä sydämeeni.

Tuntini pohjautuvat linjauspainotteiseen Purnajoogaan, jota ohjaan lempeän dynaamisesti ilolla ja lämmöllä. Haluan kannustaa kaikkia nauttimaan liikkumisesta ja huomaamaan sen kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävät vaikutukset.

Suomen Joogaliitto -logo

Helsingin Joogayhdistys ry
on Suomen Joogaliiton
jäsenyhdistys.

Joogahuone-asanoija
Joogahuone-asanoija

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.