Perhejoogaa ja tunnetaitoja lauantaisin 31.10. alkaen

Perhejoogaa & tunnetaitoja kokonaisuus Joogahuoneella Hämeentiellä lauantaisin 31.10. alkaen klo 13–14.

Perhejoogassa lapset ja aikuiset joogaavat lasten joogasadun yhdessä. Lapsen kanssa joogaamassa voi olla vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi kummi tai muu läheinen. Tunti tarjoaa lapselle ja aikuiselle yhteistä aikaa ja läsnä olevaa yhdessäoloa. Perhejooga on suunnattu 3-8 -vuotiaille. Perhejoogatunnin kesto on 60 minuuttia, joka sisältää pienen tauon. Tunnin ensimmäinen osion aikana joogaamme yhdessä joogasadun. Tunnin toinen osio sisältää tunnetaitoja vahvistavia harjoituksia yhdessä erilaisia menetelmiä hyödyntäen.

Lapset hyötyvät joogasta monella tavalla. Se vahvistaa sekä lasten fyysistä suoristuskykyä että keskittymiskykyä. Erilaiset venytykset ja hengitys auttavat rauhoittumaan ja poistavat jännitystä niin kehosta kuin mielestä. Jooga vahvistaa myös luustoa ja lihaksistoa sekä tarjoaa työkaluja rentoutumiseen ja lepoon. Useat jooga-asanat eli liikkeet ja asennot vahvistavat kehoa monipuolisesti hellien. Tasapainotteluun pohjautuvat asennot parantavat keskittymiskykyä, ryhtiä ja tasapainoa. Jooga vahvistaa myös monipuolisesti rytmitajua ja koordinaatiokykyä sekä vaikuttaa lapsen luovuuteen ja tunneälyyn.

Aikuiselle perhejoogatunti tarjoaa mahdollisuuden keskittyä nauttimaan osallisuudesta ja yhteisestä ajasta lapsen kanssa. Omaa lasta ei tarvitse ohjata, vaan aikuinen voi rauhoittua seuraamaan, miten lapsi keskittyy satuun. Joogamatolla voi myös herätellä omaa sisäistä lastaan heittäytyen mukaan joogasadun vietäväksi.

Tunnetaito-osuuksissa tutustutaan perustunteisiin erilaisia menetelmiä hyödyntäen. Tunnetaitoharjoittelu antaa välineitä mm. kiukun kesyttämiseen sekä jännityksen sietämiseen. Jokaisella kerralla on aiheena oma tunnetaitoihin liittyvä asia, jota käsittelemme. Ensimmäisellä kerralla tutustumme yleisesti tunteisiin ja siihen miten ne näkyvät ja tuntuvat meissä.

Mukaan tarvitset joustavat vaatteet, pienen evään sekä omat matot (mahdollisuuksien mukaan).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset posti.jemmanen@gmail.com tai Messenger-viestillä Jemmanen. Mukaan mahtuu max. 10 paria.

Kokonaisuuden hinta on Joogayhdistyksen jäsenille 100 € / pari / 5 krt, muille 105 € / pari / 5 krt + materiaalimaksu 10 €.

(Mikäli tunneilla on tilaa, mukaan pääsee myös kertamaksulla 22 € / 23 € kerta + materiaalimaksu 2 €)

Noudatamme tunneilla hyvää käsihygieniaa. Tulethan tunneille vain terveenä!

Suomen Joogaliitto -logo

Helsingin Joogayhdistys ry
on Suomen Joogaliiton
jäsenyhdistys.

Joogahuone-asanoija
Joogahuone-asanoija

Helsingin Joogayhdistys ry 2020 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin Joogayhdistys ry 2020 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.