Tammikuun uutiskirje!

Helsingin Joogayhdistyksen kevätkausi pyörähtää käyntiin

Joogahuone on aloittanut pikkuhiljaa joitakin lähitunteja sekä sen rinnalla etätunteja. Asukastalo Kulkuri avaa ovensa helmikuussa.

Meillä on uusia tunteja tarjolla jo tuttujen tuntien lisäksi mm. Vinyasa flow reippaan Alisa Hietamiehen ohjaamana, Purna-joogaa lempeän Vea Vainion ohjaamana sekä rauhallisen Outi Finnin ohjaama sunnuntaijooga. Pitkän kokemuksen omaava ihana Katja Heikkiläinen ohjaa aiemmin Sinan pitämiä yin-joogatunteja tammi-helmikuussa. Perjantaisin voit kokeilla myös rauhoittavaa sointumaljarentoutusta. Siis luvassa sekä kaikkea kivaa tuttua että jotain uutta.

Toimimme edelleen turvallisuus huomioiden ja siksi otamme tällä hetkellä vain 9 osallistujaa ohjaajan lisäksi tunnille. Jokaisella tulee olla kasvomaski tullessa ja poistuessa harjoitustilasta. Noudatamme edelleen erittäin huolellisesti turvavälejä sekä käsi- ym. hygieniaa.

Jos tuntuu haasteelliselta lähteä lähitunnille, nyt on sopiva aika tutustua etä-/online-tunteihin, koska ne ovat toimiva vaihtoehto lähitunneille. Löydät viikottain etätuntien linkit kotisivuiltamme www.joogahuone.fi että facebook-sivuilta.

Etätuntien maksaminen: Jos sinulla on voimassa oleva joogakortti, voit kirjautua suoraan Joogahuoneen viikkoaikataulussa olevan varauslinkin kautta, joka ohjaa sinut Zoomiin. Jos ostat kertamaksun, niin käy ensin verkkokaupassamme ostamassa etätunti verkkokaupastamme, jonka jälkeen voit kirjautua kuten edellä.

Seuraava hallituksen kokous on 23.1. Vuosikokouksen aika on myöhemmin keväällä.

Jäsenet saavat edelleen alennusta kaikista viikkotunneista ja erikoiskursseista. Maksathan jäsenmaksusi helmikuun 15. päivään mennessä. Jäsenyys on voimassa sen kalenterivuoden ajan, jolloin jäsenmaksu on maksettu. Vuoden 2021 jäsenmaksu on edelleen 20 euroa, ja se maksetaan verkkokauppaan

Teemme myös yhteistyötä mm. Anna Savinaisen kanssa, joka järjestää ensimmäisen Shakti yin workshopin 29.1.
Lisätietoja: 
anna@yogianna.fi

Lämpimin joogaterveisin
Eija Pusila-Verona pj
HJY ohjaajat ja hallitus

 

Suomen Joogaliitto -logo

Helsingin Joogayhdistys ry
on Suomen Joogaliiton
jäsenyhdistys.

Joogahuone-asanoija
Joogahuone-asanoija

Helsingin Joogayhdistys ry 2020 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin Joogayhdistys ry 2020 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.