Tiistaina alkaa Äitiysjooga kurssi 26.10. klo 17 alkaen

Äitiysjooga, 2. ja 3. raskauskolmannes

Tiistaisin klo 17-18.15 Joogahuoneella, 4x + tutustumistunti

26.10. tutustumistunti, hinta: 5€

2.11.-23.11.2021, kurssi 4 krt, hinta: 80€

Ohjaajana Vea Vainio Birthlight – raskaudenajan joogaopettaja sekä Purnajoogaohjaaja RYT200, tanssija
www.veavainio.com

Lempeät raskausaikaan soveltuvat harjoitukset vahvistavat, rentouttavat ja avaavat kehoa turvallisesti. Opit hoitamaan kehoasi ja mieltäsi helppojen jooga-, hengitys- ja rentoutusharjoitusten avulla sekä käyttämään ergonomisia asentoja ja siirtymisiä asennosta toiseen.

Tunneilla keskitymme erityisesti lantion seudun, alaselän, hartioiden sekä lantionpohjan huoltoon. Kyljen ja rintakehän pehmeät avaukset & hengitysharjoitukset laajentavat mm. hengityskapasiteettia ja lantion alueen lempeät liikkeet auttavat kehoa raskauden tuomissa muutoksissa ja valmistavat kehoa synnytykseen.

Osa liikkeistä sopii myös synnytykseen. Joogan liikeharjoittelusta voit saada apua erilaisiin kehon jännityksiin ja kipuihin.

Harjoitukset tukevat sinua luomaan läheisen ja rakastavan suhteen vauvaasi. Hengitys- ja mielikuvaharjoitusten avulla sinun on helpompi ottaa vastaan erilaisia raskauden aikana ilmeneviä tunteita hyväksyvällä ja myötätuntoisella asenteella.
Tunnit alkavat mieltä keskittävällä lyhyellä meditaatiolla sekä päättyvät loppurentoutukseen. Kurssi sopii raskauden 14. viikosta alkaen (2. ja 3. raskauskolmannes). Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogataustaa.

Ilmoittautuminen varaaheti-järjestelmään tai jooga@joogahuone.fi

 

Tervetuloa!                                         

Suomen Joogaliitto -logo

Helsingin Joogayhdistys ry
on Suomen Joogaliiton
jäsenyhdistys.

Joogahuone-asanoija
Joogahuone-asanoija

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.