Tervetuloa joogaamaan!

Tervetuloa joogaamaan Helsingin Joogayhdistyksen tunneille Joogahuoneelle Punavuorenkadulle tai etätunneille!

Tunneille tulee varata paikka varausjärjestelmän kautta (12 henkeä/ tunti)  varausjärjestelmästä ja maksaaverkkokaupassa tai paikan päällä  kertamaksulla tai 15, 10 sekä 5 kerran korteilla. Huomaa, että lähitunnille voi tällä hetkellä osallistua enintään 12 henkilöä.

 

Etätunnit

Etätuntien osallistujamäärää ei ole rajattu. Maksathan etätunnit ennen osallistumistasi.

 

Torstai

7.30 – 8.30 Somaattinen liike, Leena Karmakallio  https://us06web.zoom.us/j/87680145970
10 – 11.30 Lempeä hathajooga, senioritunti, Annika Törn-Raiskila  9.9. alkaen  https://us06web.zoom.us/j/83193073821 

 

 

Etätuntien maksaminen:

Jos käytät maksuun Joogahuoneen korttia, tee merkintä korttiisi. Voit maksaa tunnin (10/12 €) Joogakaupassa tai pankkisiirtona yhdistyksen tilille FI77 2400 1800 0354 46. Laita viestikenttään tunnin  päivämäärä.

 

 

 


Lähitunnit

Otamme enintään 12 osallistujaa tunneille.  Tunnit varataan varausjärjestelmän kautta (12 henkeä/ tunti)  varausjärjestelmästä.

Tunnit Joogahuoneella 18.12.2021 asti:

 

 

Maanantai

10 – 11.30 Lempeä Hatha-jooga senioritunti, Eira Parppei

17 – 18.30 Dynaaminen Hatha-jooga , Eija Pusila-Verona

 

Tiistai

10 – 11.30 Lempeä, vahvistava jooga, Kateriina Kaukonen

 

19 – 20.30 Lempeä Hatha-jooga, Hilkka Stotesbury

Keskiviikko

10 – 11.30 Lujan lempeä jooga, senioritunti, Liisa Tuffner

17 – 18.30 Jooga ja Pranayama, Jorma Rusanen

 

Torstai

17 .18.30 Äijäjooga

19-20.30  Hathajooga,

Perjanta

17 – 18.30 Jooga ja äänimaljarentoutus, Eija Pusila-Verona

Lauantaina

10 – 11.30

 

 

JOULUNAJAN JOOGAOHJELMAAN PÄÄSET TÄSTÄ: https://www.varaaheti.fi/joogahuone/fi

 

Rastilan toimipiste

Asukastalo Kulkurin lähijoogatunnit alkaa 2.9.2021 lähtien:

Maanantai

17-18.30  Kulkurin jooga, Marja Kuismin

Torstai

17-18.30 Kulkurin Lujan lempeä jooga, Liisa Tuffner

19-20.30  Kulkurin Hathajooga ja meditaatio, Jaana Haapa-Aho ja Päivi Romo

Terveysturvallisuus syistä myös Kulkurin asiakkaat varaavat paikat varausjärjestelmän kautta (12 henkeä/ tunti) https://www.varaaheti.fi/joogahuone/fi/kulkuri/classes 

Alkeiskurssit ja erikoiskurssit Joogahuoneella

Järjestämme Joogahuoneella joogan alkeiskursseja sekä erityisiin teemoihin liittyviä erikoiskursseja, työpajoja, tapahtumia ja jäseniltoja.

Yinjooga, Virtauksen ja suvantojen jooga

9.10. ja 13.11.2021, klo 10 – 13, Hinta: 50€ / 45€  kerta

Tervetuloa Joogahuoneen lauantaiaamun työpajaan. Kolmen tunnin joogahetki alkaa kehon virtaavuuksien tutkimisella lempeän liikkeen avulla. Tämän jälkeen siirrytään yin-asanoiden pariin, ja lopuksi laskeudutaan
restoratiivisiin muotoihin ja syvään rentoutukseen.
Et tarvitse aiempaa joogakokemusta tunnille. Ohjaaja: Katja Heikkiläinen

Joogakauppaan

Tunnit yrityksille ja järjestöille

Helsingin Joogayhdistys tarjoaa palveluja yrityksille ja järjestöille. Voit myös pyytää meiltä yksityistunnin kaveriporukallesi.

Alla esimerkkejä palveluistamme, joita voimme muokata yrityksesi tai järjestösi tarpeisiin.

Demotunti

Joogaharjoitus, jonka HJY:n ohjaaja tulee pitämään asiakkaan luokse. Demotunnin tarkoituksena on antaa osallistujille konkreettinen käsitys siitä, mitä on hathajooga. Demotunnin lopuksi voidaan varata noin puoli tuntia kysymyksiin ja keskusteluun. Demotunteja on pidetty mm. oppilaitosten liikuntatunneilla, lapsiryhmälle päiväkodissa, pankin työntekijöille ja jopa polttariporukoille!

Yritystunti

Säännöllinen viikottainen joogaharjoitus yrityksen työntekijöille. Harjoitus pidetään joko Joogahuoneella, yrityksen omissa tiloissa tai sille voidaan vuokrata tila muualta. Yritystunnin kesto on 1 tai 1,5 tuntia ja taso sekä kertojen määrä voidaan sopia yrityskohtaisesti. Hinta määräytyy edellämainittujen toiveiden mukaisesti.

Huom! Tunnit on mahdollista saada myös englanninkielisenä.

TYKY-päivät

Työkyvyn säilyttäminen ja terveenä pysyminen ovat yrityksen työntekijöille sekä yrittäjille kilpailukyvyn ydinasia. TYKY-toiminta tukee osaltaa työssä jaksamista ja työkyvyn säilyttämistä. Tätä kautta se parantaa yrityksen kannattavuutta ja toimintakykyä kestävällä tavalla.

Tarjoamme edullisen TYKY-paketin, joka mahdollistaa TYKY-toiminnan myös pienille yrityksille ja järjestöille. Räätälöimme teidän ryhmälle sopivan paketin. Ryhmä voi kokoontua HJY:n tiloissa, jos sopiva vapaa aika löytyy tai yrityksen omissa tiloissa tai ryhmälle voidaan vuokrata tila ulkopuolelta.

Erilainen ja rauhoittava TYKY-päivä kohentaa työmotivaatiota ja luo hyvää yhteishenkeä!

Kurssit potilasjärjestöille

Tarjoamme yhteistyötä potilasjärjestöjen kanssa. Joogaa voidaan käyttää apuna kuntoutuksessa monissa kroonisissa sairauksissa. Tällaisia sairauksia ovat esim. diabetes,astma ja hermoston sairaudet. Säännöllisellä joogaharjoituksella voidaan vaikuttaa mm. seuraaviin asioihin

  • fyysinen yleiskunto
  • painonhallinta
  • kehotietoisuus
  • hormonitasapaino
  • sokeritasapaino
  • ääreishermoston ja verenkierron aktivointi
  • stressi ja unettomuus

Kiinnostuneen potilasjärjestön kanssa voimme perustaa säännöllisesti kokoontuvan joogaryhmän. Joogaharjoituksen sisältö voidaan räätälöidä kuntoutettavan ryhmän tarpeiden mukaan. Pyrimme löytämään joogaohjaajan, jolla on kokemusta ja erityisosaamista kyseisen ryhmän tarpeisiin.

Säännöllisesti kokoontuvan joogaryhmän hyvä koko on 15–20 henkeä. Joogaryhmä voi kokoontua potilasjärjestön tiloissa tai sille voidaan vuokrata tilat ulkopuolelta.

Tuntikuvaukset

Asahi ja Jooga

Asahi ja Jooga -harjoitus muodostuu suomalaisesta terveysliikuntamuodosta (Asahi) ja lempeästä hathajoogasta. Asahi on saanut vaikutteita kiinalaisesta terveysliikunnasta (taji, qigong).

Asahi ja Jooga -harjoituksen keskeinen tavoite on tietoinen liike, joka herättää tietoisuuden itsestä samalla eheyttäen mieltä. Harjoitus myös vahvistaa, avaa ja rentouttaa kehoa sekä luo kehoon joustavuutta ja tasapainoa. Harjoitus sopii kaikenikäisille ja myös erinomaisesti senioreille.

Harjoituksen johtava periaate on vapaan luonnollisen hengityksen ohjaama tietoinen liike, jossa liikkeen hitaus ja sisäinen aistiminen on keskeistä. Harjoituksen rakenne: virittäytyminen harjoitukseen, Asahi-harjoitus (n. 30 min) ja hathajooga (n. 60 min).

Lempeä hathajooga

Hathajooga on kokonaisvaltainen menetelmä hyvän fyysisen terveyden saavuttamiseen ja mielen tasapainon kehittämiseen. Harjoituksessa kunnioitetaan kunkin harjoittajan lähtötilannetta ja harjoitusta muunnellaan tarvittaessa kullekin sopivaksi. Harjoittajan oma luonnollinen ja rauhallinen hengitys ohjaa liikkeitä ja harjoituksen kulkua. Harjoituksessa aktiivisuus (tekeminen) ja passiivisuus (vastaanotto) vuorottelevat. Harjoitus on muodoltaan rauhallisempi kuin dynaamisessa hathajoogassa ja sopii kaikenikäisille.

Tarvittaessa käytämme hyväksi myös apuvälineitä. Ota mukaan liikuntaan sopivat tarpeeksi lämpimät vaatteet ja pieni pyyheliina.

Iyengarjooga

Iyengarjoogassa painotetaan erityisesti asanoiden hyvää ja turvallista linjausta. Jokaisella tunnilla on jokin teema ja asanoihin edetään vaiheittain, turvallisesti ja yksilöllisesti jokaisen kehon haasteet ja ominaisuudet huomioiden. Harjoittelun tukena käytetään apuvälineitä.

Iyengarjooga sopii kaikille: perusterveille ja kehon haasteiden kanssa painiville, aivan vasta-alkajista jo pidempään jooganneille.

Jooga ja mindfullness

Tällä tunnilla teemme ensin n. 40 minuutin joogaharjoituksen, jossa lämmitämme, avaamme ja voimistamme kehoa lempeästi mutta päättäväisesti Tunnin toinen osa koostuu ohjatuista mindfulness-meditaatioharjoituksista. Teemme vaihtelevasti mm. kehomeditaatiota, erilaisia istumameditaatioita ja myös kevyttä mindfulness-joogaa. Tämä osio koostuu pääsääntöisesti yhdestä pidemmästä harjoituksesta ja päättyy lyhyempään harjoitukseen, joka voi olla esim. kiitollisuusharjoitus tai vuorimeditaatio. Kaikki harjoitteet voit tehdä istuen, maaten tai vaikka seisoen. Lähestymme kaikkia harjoituksia, niin joogaa kuin mindfulnessiakin ”, aloittelijan mielellä”. Olet tervetullut tunnille sellaisena kuin olet!

Keskipäivän jooga

Kaikille sopivia helppoja, notkistavia, vahvistavia, tasapainoittavia ja rentouttavia joogaharjoituksia.

Lasten jooga

Lasten joogassa liikkeisiin eli asanoihin tutustutaan leikkien, sadun tai teeman muodossa. Tunnit pitävät sisällään joogaosion lisäksi hengityksen havainnointiharjoituksia sekä loppurentoutuksen. Liikkeet vaihtelevat kehoa ja mieltä virkistävien ja rauhoittavien liikkeiden välillä, joka tukee lasten itsesäätelytaitoja kokonaisvaltaisesti.

Lempeä purnajooga

Tämä tunti on kaikille, ketkä haluavat lempeän harjoituksen. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin pidempään jooganneille. Tunnissa on kaksi osaa: aluksi teemme mm. hartioita, rintakehää ja lonkkia avaavia harjoituksia erilaisten apuvälineiden avulla. Lopputunnin aikana rentoudumme syvästi restoratiivisesta joogasta tutuilla jooga-asennoilla bolstereita, vilttejä ja muita apuvälineitä apuna käyttäen. Teemme monipuolisia avaavia, vahvistavia ja rentouttavia liikkeitä, joihin pääset helposti mukaan. Tunnin lopuksi rentoudumme syvästi ohjatussa loppurentoutuksessa. Tämän tunnin opettajana toimii Purnajooga-ohjaaja. Purnajooga on kokonaisvaltainen harjoitusmuoto, joka yhdistää monipuolisen, linjauspainotteisen liikeharjoittelun (asana), meditaation, hengityksen ja rentoutumisen.

Rentouttava lounasjooga

Tunne sisäinen rauha tällä tunnilla lempeiden ja rentouttavien joogaliikkeiden avulla. Joogaharjoituksessa on kaksi osaa: alkutunnin joogaliikkeet avaavat ja vahvistavat kehoa pehmeästi, valmistaen sinua rentoutumaan. Toinen osa koostuu restoratiivisesta joogasta tutuista palauttavista bolsterin avustuksella tehtävistä syvärentouttavista asennoista. Tunti alkaa lyhyellä ohjatulla Heartfull-meditaatiolla, joka rahoittaa sekä mielen että kehon joogaharjoitusta varten. Tunti päättyy ohjattuun loppurentoutukseen. Tunnet itsesi voimaantuneeksi ja virkistyneeksi tunnin päätteeksi!

Selkäjooga

Hathajoogaharjoitus, jossa keskitytään selkää ja niskaa hoitaviin ja kuntouttaviin sekä ryhtiä korjaaviin asanoihin. Näihin yhdistetään rentouttava hengitys ja liikkeen/asennon tietoinen itsesäätely.

Etsitään tasapainoa, ei vain selän alueella, vaan myös koko ruumiin ja mielen tasolla.

Lempeä hathajooga, seniorit

Seniorijooga on hathajoogaharjoitus, joka on suunnattu iäkkäämmille ihmisille.

Harjoituksessa tehdään klassisia jooga-asanoita ottaen huomioon iän mukanaantuomat ongelmakohdat kehossa. Asanaan edetään kiireettömästi valmistellen kehoa yksinkertaisin, kaikille sopivin liikkein ja tarjoten sääteltykeinoja ja vaihtoehtoisia asanoita.

Dynaaminen hathajooga (sivananda pohjalta)

Dynaaminen hathajooga sopii jo aiemmin joogaan tutustuneille, ja jotka kaipaa hieman haastetta asana työskentelyssä. Tämä monipuolinen joogatunti (12 perusasanaa Sivanandan pohjalta) myötävaikuttaa mielen tasapainon saavuttamiseen ja kehon sekä varsinkin selkärangan terveyteen ja notkeuteen. Tunti pitää sisällään myös Pranayama-hengitysharjoituksia. Asanatyöskentely on turvallista ja perustuu oikein linjauksiin, jokaisen keho huomioiden. Jokaiselle löytyy oma variaatio, jos kaipaa haastetta tai kevennystä.   Tunnilla annetaan myös haastavampia variaatioita jo pitkään jooganneille.

Tämä vahva ja keskittynyt harjoitus jättää syvän kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Istuma-asennossa on hyvä ja vakaa olo jatkaa meditaatiota.

Jooga ja äänimaljarentoutus

 

Tämä tunti sopii kaikille, ketkä kaipaa rentoutumista.

Aloitamme tunnin n 30 minuutin pituisella  lempeällä joogaharjoituksella, joka valmistelee kehoa lopputunnin kestävään äänimaljarentoutukseen.

 

Äänihoidossa makoilet tai istut mukavasti ja annat soivien tiibetiläisten äänimaljojen sointujen huuhdella kehoasi, mieltäsi ja sieluasi.

Rentoutuksen aikana voit käyttää eri apuvälineitä; vilttejä, bolstereita, tyynyjä ym jotta sinulla olisi mahdollisimman mukava olo makoillessasi.

Äänimaljahoito on syvärentotusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Idän kulttuurit uskovat, että maailma luotiin alkuvärähtelystä ja että harmonisilla äänillä on parantava vaikutus.

Äänimaljahoidossa pyritään parasympaattisen eli lepohermoson aktivoitumiseen ja sympaattisen eli stressihermoston rauhoittumiseen. Kehossa on vettä 45-75% riippuen henkilön iästä ja rasvan määrästä. Kun äänimaljaa soitetaan sen värähtely saa soluissamme olevat vesimolekyylit värähtelemään harmonisesti.  Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Korvamme etsii alitajuisesti harmonisia rakenteita ja korvamme resonoivat ääniaaltojen kanssa, jotka aivomme tunnistaessa synkronisoituvat harmonian tilaan. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot synkronisoituvat harmonisiin ääniin. Syvät äänet toimivat pääosin rentouttavasti ja toisiaan seuraavat laskevat äänet pääosin rauhoittavasti.

Jokainen harjoitus on erilainen kokonaisuus ja kokemus!

Slow Yoga

Harjoituksessa erityinen fokus on meditatiivisen mielentilan aikaansaamisessa. Slow yogaa voidaan käyttää ehkäisemään stressiä, virkistämään kehoa ja mieltä, ja sen avulla voidaan kehittää harjoitusta maadoittavaan ja meditatiiviseen suuntaan.

Slow yogassa on kolme tärkeää tekijää:

  1. Asanoiden perusta rakennetaan tarkasti. Tämä varmistaa tehokkaan harjoituksen ja mahdollistaa viipymisen asanoissa.
  2. Asanoissa viivytään pidempiä aikoja. Jooga-asanat on suunniteltu aikaansaamaan muutoksia ihmisen psykofyysisissä systeemeissä. Tällaiset muutokset ovat voimakkaampia, kun asanoissa ollaan pidempiä aikoja ja asanoiden määrää lisätään kykyjen ja mahdollisuuksien kasvaessa.
  3. Meditatiivisten asanoiden painottaminen. Tällaisia ovat esimerkiksi ylösalaiset asanat, eteentaivutukset ja hitaat istuen tehtävät kierrot.

Somaattinen jooga

Soma käsitetään elettynä ja koettuna kehona (living body). Tavat ja tottumukset voivat hämärtää kehon tuntemuksia ja siten huomaamattamme aiheuttaa esteitä kehon liikkumisessa. Somatiikassa keskitytään sisäiseen havainnointiin jolloin voimme löytää tapojen tuomia tottumuksia, hellittää niitä ”haukottelevilla” liikkeillä ja tuoda kehoon tasapainoa. Liikkeet tehdään pääasiassa lattialla jolloin on kontakti painovoimaan, lattian antamaan tukeen. Oma soma, sisäinen tuntemus, määrittää ensisijaisesti liikkeen laadun. Ulkoinen näkemys (ohjaajan tms) saattaa auttaa liikkeen etsimisessä ja löytämisessä. Tunti perustuu yhdysvaltalaisen filosofi Thomas Hannan kehittämään menetelmään ”Somatiikka”.

Yin-jooga

Yin-joogan asanaharjoitus on hidastempoinen, asanoissa viivytään 3-5 minuuttia. Tämä joogamuoto kohdistuu syviin sidekudoksiin, niveliin, nivelsiteisiin ja jänteisiin, voimakkaimmat vaikutukset tuntuvat kehon alaosassa, lantio, lonkat, alaselkä, reidet – tällä aluella on eniten jäykkää sidekudosta. Ikääntyessä joustavuus kaikissa nivelissä vähenee – Yin-jooga auttaa säilyttämään joustavuuden ja nivelten liikkuvuuden.

Yin-jooga opettaa sinua todella kuuntelemaan itseäsi, löytämään oma hiljaisuutesi. Yin-jooga antaa vastauksen ’Mitä on olla’ ja ’Hyväksyä mitä on’ tällä hetkellä Harjoitus on meditatiivinen, tehdään lämpimässä tilassa (nivelien takia) sekä tunnilla käytetään hiljaista Yin-musiikkia. Tämä jooga sopii kaikille jotka tuntevat joogan alkeet. Esim dynaaminen- ja Yin-jooga yhdessä muodostavat hyvän kokonaisuuden. Joogahuoneella Yin-jooga on yhdysvaltalaisen joogan opettajan –kouluttajan Paul Grilleyn opettamaa Yin-joogaa

Äijäjooga

Joogaa, hengitystä ja rentoutusta miehille. Tällä kurssilla on vapaus tehdä vähemmän ja vapaus tehdä enemmän, joten se sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille. Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita. Harjoitus etenee hitaasti ja on turvallinen. Opetus voidaan eriyttää ja soveltaa jokaisen tarpeen mukaan. Kurssilla tehdään jäykillekin miehille sopivia ja mukavia hathajooga-liikkeitä. Kehon jäykkyys ja (pienet) liikerajoitukset eivät siten estä osallistumasta tunnille.

Lempeän voimakkaiden perusharjoitusten avulla oman kehon rajoja kuunnellen, rauhallisesti hengitellen, venytellen ja rentoutuen etsimme uutta tasapainoa kehon ja mielen yhteistyöhön. Harjoitukset etenevät rennolla asenteella viikoittain vaihtuvien teemojen mukaan käsittäen kehoa valmistavia lattia- ja seisomaliikkeitä, eteenpäin taivutuksia, kiertoja, taaksepäin taivutuksia, sekä palauttavia, restoratiivisia harjoitteita. Pieniä lihaksia ja niveliä harjoitetaan ja huolletaan. Tunneilla tehdään myös tasapaino-, koordinaatio-, hengitys- ja keskittymisharjoituksia. Harjoituksen päättää loppurentoutus. Tavoitteena on vähitellen vapauttaa, virkistää ja tasapainottaa kehoa, mieltä ja hengitystä.

Hengityksellä on merkittävä rooli jokapäiväisessä arjessa. Kurssilla opit hengittämään oikein ja terveellisesti. Hengitys liitetään myös harjoitukseen sekä liikkeen kannattelijana että luomaan yhteyttä kehon ja mielen välille. Hengitys- ja keskittymisharjoitukset ovat helposti omaksuttavia.

Voit halutessasi ottaa oman alustan mukaan.

Käytännön ohjeita

Joogahuone, Jaana Haapa-AhoEi joogaan kipeänä

Älä tule joogaan flunssaisena tai kuumeisena – pidä yksi kuumeeton päivä ennen kuin aloitat harjoittelun uudelleen.

Älä syö ennen harjoitusta

Vältä ruokailua pari tuntia ennen harjoitusta. Mutta jos esim. työpäivän jälkeen olet nälkäinen, syö kevyt välipala. Voit juoda lasin vettä puoli tuntia ennen harjoitusta.

Joustava asu

Ota harjoitukseen joustava asu. Tarkista, ettei vaate kiristä mistään ja sallii venyttelyt ja taivuttelut esteettä. Erityisesti koulujen salit voivat joskus olla hieman viileitä, jolloin on hyvä pukeutua lämpimästi ja ottaa myös sukat mukaan.

Tunnille puhtaana ilman hajusteita

Huolehdi henkilökohtaisesta hygieniastasi. Älä käytä hajusteita harjoitukseen tullessasi.

Rauhassa tunnille

Tule tunnille ajoissa. Joogahuoneen ovi avataan 20 min ennen tunnin alkua ja suljetaan, kun harjoitus alkaa. Harjoitukseen voit valmistautua jo sinne mennessäsi jättämällä ajatuksistasi päivän muut mietteet. Rauhoittunut mieli auttaa keskittymään joogaharjoitukseen alusta lähtien.

Kerro ohjaajalle erityistarpeista

Kerro ohjaajallesi mikäli sinulla on erityistarpeita, esim. selkä- tai muita tukielinongelmia tai olet raskaana.

Joogaharjoitus tehdään joogamatolla

Voit käyttää omaa joogamattoa. Joogahuoneella on myös tarjolla joogamattoja ja puhdistusainetta, jolla voit halutessasi suihkuttaa maton ennen käyttöä. Useimmissa muissa saleissa on käytettävissä alustoja. Joogamaton tai alustan päällä on hyvä pitää jotain omaa kangasta.

Joogatunnin kesto

Harjoitus kestää 1 – 2 tuntia, jonka lisäksi on varattu 15 minuuttia asusteiden vaihtoon alussa ja lopussa.

Kuuntele itseäsi

Älä pakota itseäsi liikkeisiin, vaan kuuntele kehoasi. Pidä taukoa, jos asennot (asanat) tuottavat kipua, tuntuvat liian raskailta tai sinua alkaa pyörryttää.

Älä vertaa itseäsi muihin

Joogaharjoitus ei ole suoritus, siinä ei kilpailla eikä vertaille itseä muihin. Keskity omaan harjoitukseen ja kuuntele oman kehosi viestejä.

Lämmintä loppurentoutukseen

Loppurentoutusta varten on hyvä olla jotain lämmintä päällepantavaa. Joogahuoneella on peittoja tähän tarkoitukseen.

Joogasta elinvoimaa

Säännöllinen päivittäinen joogaharjoitus – vaikka lyhytkin – pitää kehosi elinvoimaisena. Voit antaa ajan omalle harjoitukselle vaikkapa aamuisin ennen töihin lähtöä tai iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Joogahuone-tunnus

AJANKOHTAISTA

LIITY JÄSENEKSI

Yhdistyksemme jäsenet
joogaavat jäseneduin.

TILAA UUTISKIRJE

Tapahtumat, tarjoukset
ja vinkit sähköpostiisi.

LAHJAKORTIT

Ystävälle, kollegalle,
lahjaksi tai kiitokseksi.

SOME

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa.

LIITY JÄSENEKSI

Yhdistyksemme jäsenet
joogaavat jäseneduin.

TILAA UUTISKIRJE

Tapahtumat, tarjoukset
ja vinkit sähköpostiisi.

LAHJAKORTIT

Ystävälle, kollegalle,
lahjaksi tai kiitokseksi.

SOME

Seuraa meitä
sosiaalisessa mediassa.

Suomen Joogaliitto -logo

Helsingin Joogayhdistys ry
on Suomen Joogaliiton
jäsenyhdistys.

Joogahuone-asanoija
Joogahuone-asanoija

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.