Uutuuksia! mm Nepsy joogaa mielenterveyskuntoutujille nuorille

                         

Nepsyjoogaa mielenterveyskuntoutujille

 

 

Nepsyjoogaa mielenterveys kuntoutujille 16- 26 vuotiaille ajalla 10.9.-17.12.2022. 8 kerran kurssi.

Luodaan mahdollisuus nuoren osallistua kustannuksitta kokeilemaan uutta ja sitouttavaa harrastusta, jossa hän voi samalla rakentaa omaa hyvinvointiaan ja saada työvälineitä oman elämän eheyttämiseen.

Nuorella ei tarvitse olla aiempaa jooga tai muuta liikunnallista taustaa.

Joogaharjoitukset rakennetaan ryhmän tarpeiden mukaisesti.

Tavoitteena on saada nuoret kokemaan harrastuksen voimaannuttavan puolen, ja toiveena on että osa osallistujista haluaa jatkaa tätä nepsyjoogaa tai autamme löytämään jonkun vastaavan harrastuksen jatkossa, kurssin päätyttyä. Kurssilla ohjataan kotitehtävien kautta nuoria viemään harjoitukset omaan arkeen. Rentoutusharjoitukset, ja liikeharjoitukset tukevat hyvin arjen hallinnassa.

Ryhmään valitaan 8 hengen ryhmä, joka pysyy samana koko syysjakson.

Ryhmä kokoontuu Punavuorenkatu 4 sijaitsevassa Joogahuoneella, viihtyisässä ympäristössä. Josta löytyy kaikki tarvittavat välineet.

Ohjaajana toimii Eija Pusila-Verona, joka on toiminut pitkään ammatillisena erityisopettajana mm Ammatillisen erityisoppilaitoksen tanssinalan perustutkinnon kouluttajana sekä hyvinvointivalmentajana sekä toiminut jooganopettajana sekä nepsyvalmentajana erityisnuorten ja maahanmuuttajataustaisten kanssa, että toki myös aivan perus joogaryhmien kanssa.

Helsingin joogayhdistyksen toiminnassa on myös muita ohjaajia, joilla terapeuttista ohjaustaustaa, ja jotka voivat tuoda jatkossa uudenlaista sisältöä toimintaan erityisryhmien parissa, jota haluamme kehittää toiminnassamme.

Hanketta tukee Helsingin kaupunki!

Jos kiinnostuit asiasta, niin ole yhteydessä: epverona@gmail.com tai jooga@joogahuone.fi

Suomen Joogaliitto -logo

Helsingin Joogayhdistys ry
on Suomen Joogaliiton
jäsenyhdistys.

Joogahuone-asanoija
Joogahuone-asanoija

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin Joogayhdistys ry 2021 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.